På denna sida handlar det om båtresor och färjor, som kan ta oss enkelt från Stockholm och södra Sverige ut i Europa. Detta är något som har blivit mycket populärt på senare tid och bidragit till att flera olika färjelinjer har skapats. Vi här på goeteborg-kiel.se är mycket intresserade av detta, och hoppas att det finns fler som vet hur roligt det är att ta någon av dessa resor. Ibland kan det till och med vara effektivt, i de fall där du vill ta med dig bilen för att resa vidare runt i Europa, utan att behöva köpa biljetter till andra flyg- eller bussresor.

Hur som helst vet vi också att det är många som ännu inte har provat på att ta någon av dessa resor, och vi vill på det sättet sprida lite information om dessa, så att fler får upp ögonen för dessa trevliga och förhållandevis billiga resor. Här handlar det heller inte om att behöva mycket tid, utan dessa resor går snabbt. Detta är något som du kan få en plötslig idé om och utföra på egen hand eller med hela familjen över en weekend. På denna sida kommer du att kunna läsa om vilka olika populära färjelinjer som finns, och även vad du kan ta dig för under resans gång.

Vi hoppas att ni som besöker oss och läser vår information kommer att ta den till er, och kanske till och med boka en av dessa resor för att bara prova på. Välkommen till goeteborg-kiel.se och ta del av allt som finns att läsa.