Vilka färjor trafikerar sträckan Göteborg-Kiel?

När det var en mindre popularitet rörande att ta färjan från Göteborg till Kiel fanns det faktiskt fler rederier som erbjöd denna lilla trevliga tur som tar något över 14 timmar att utföra.Stena_line Idag är det dock bara det stora rederiet Stena Line som erbjuder dessa härliga resor. Dock är detta inget problem, då du både får en riktigt bra färja, många avgångar att välja mellan samt att du även oftast får ett mycket tilltalande pris. Nu ska du inte heller tänka dig att det skulle vara negativt att denna färjetur tar så mycket som över 14 timmar, utan här handlar det verkligen om att du kan roa dig under resans gång.

Dessa färjor som trafikerar heter MS Stena Scandinavia och MS Stena Germanica. Här handlar det om stora färjor som verkligen har allt som du kan önska dig ombord. Du kan beställa hytt, vilket du bör göra under en resa som tar såpass lång tid. Färjorna är egentligen som resande hotell, och erbjuder många restauranger, barer och en nattklubb med bar, underhållning och dans. Detta betyder att livet på de fina färjorna som trafikerar Göteborg-Kiel kommer att bli precis som det som du kanske redan har provat på en Finlandsfärja. Kanske kommer det till och med att bli lite bättre.

Hur som helst kommer du att kunna resa med någon av dessa färjor från det fina rederiet Stena Line precis när du vill. Här finns det hela sju avgångar varje vecka. Du kommer även att kunna ta med dig bilen och du vill ta dig vidare i Europa. Om du bara vill ta denna resa på egen hand eller med en kompis kommer det att kosta cirka 400-600 kronor för en enkel resa, och då har du även tillgång till en standardhytt. Det är ett billigt pris, och frågan är om du kan ha mycket roligare för bara cirka en femhundring.